Dr. Bach`s blomstermedisin

Dr. Bachs blomstermedisin til dyr

Trine Møller BFRAP

DR. BACH`S BLOMSTERMEDISIN

Hva er Blomstermedisin?

Blomsteressenser har vært en viktig del av folkemedisinen i hundrevis av år.

Dr. Bachs Blomstermedisin ble utviklet i perioden 1929-1935 av Dr. Edward Bach, en engelsk lege, homeopat og bakteriolog.

Helt siden Dr. Edward Bach utviklet de 38 essensene fra blomstene til viltvoksende planter og tre i 1930-årene, har populariteten til de Originale Bach® Blomsteressensene vært stadig voksende. Millioner av mennesker og dyr i over 70 land, bruker i dag essensene. De kan hjelpe deg og dyrene dine å møte de følelsesmessige utfordringene i hverdagen positivt og gjenopprette indre balanse. Originale Bach® Blomsteressenser har blitt en viktig følgesvenn for mange mennesker og dyr.


Hva bruker man Blomstermedisin til?

Dr. Bach var på jakt etter en mer naturlig og helhetlig tilnærming til helbredelse. Han mente at emosjoner i ubalanse etterhvert kunne skape sykdom.

Blomstermedisin brukes vanligvis til å balansere følelser i ubalanse.

Følelser som stress, sorg og angst kan skape blokkeringer, og også bitterhet, sjalusi, selvmedlidenhet og dårlig selvtillit er følelser som tærer på kropp og sinn.


Blomstermedisin til dyr

Også dyr har følelser.

Det er viktig å behandle hvert dyr som et individ, og se på adferd ut ifra dyrets ståsted.

Hos dyr som viser aggresjon er ni av ti engstelig.  (Ved plutselig endret adferd bør sykdom alltid utelukkes ved en veterinærsjekk, da blomstermedisin ikke er en erstatning for medisinsk behandling.)

Mange dyr sliter med stress og endret adferd fordi de påvirkes av vår stressede hverdag. Ved hjelp av blomstermedisin kan vi støtte dyrene slik at de takler hverdagen og dens utfordringer lettere. De kan være til støtte ved flytting, endret livssituasjon, angst, fobier, tidligere traumer, utålmodighet eller mangel på selvtillit.


Anerkjent verden over

Du kjenner kanskje allerede til Rescue Remedy, en nødhjelpskombination bestående av 5 forskjellige essenser som kan hjelpe oss og dyrene til å klare hverdagens store og små utfordringer bedre? Denne kan brukes i akutte situasjoner, men også ved for eksempel besøk hos veterinæren, flyreiser o.l.

Også kjente personer som Selma Hyack, Dr.Oz, Jennifer Aniston, Cate Blanchett og Martha Stewart forteller at de har god effekt av blomstermedisin.


Hvordan finne riktig Blomsteressens

En konsultasjon hos en utdannet BFRAP er den beste måten å finne essenser til ditt dyr på. En BFRAP vil tilby en konsultasjon og oppfølging for å finne riktige essenser for behandling og hjemmebruk.